Over het algemeen hebben we goede zorg in Nederland. Toch zien we dat de zorg telkens duurder wordt. Denk hierbij aan dure medicijnen die niet meer vergoed worden, een vergrijzende populatie die meer zorg nodig heeft en gezond oud worden. Daarnaast zien we dat zorg in heel veel landen nog beperkt beschikbaar is en voor sommige mensen zelfs helemaal niet. Wij willen vanuit de Pollinator Group bijdragen aan een betere, effectievere en goedkopere zorg. Zo hebben medewerkers van de Pollinator Group geholpen bij het verbeteren van processen in ziekenhuizen om de kwaliteit te verbeteren en e-health oplossingen mogelijk te maken en spreken we met mensen die in het veld werken om zorg te leveren aan mensen die hier normaal geen toegang toe hebben. Voor 2018 en 2019 hebben we onze eigen oplossing waar we ons voor gaan inzetten en jij bij kunt helpen. Door via de zorgverzekeringvergelijker een verzekering af te sluiten krijgen wij een bepaald bedrag. Dit kost jou niks extra’s, maar levert ons wel veel op. Zo kunnen we het volgende gaan doen:

Het verder ontwikkelen van onze “SMART ERA”; een oplossing op basis van kunstmatige intelligentie die patiënten helpt met revalideren en specialisten kan helpen om de optimale zorg te kunnen bieden. Doordat jij onze vergelijker gebruikt kunnen we de applicatie goedkoper inzetten, maar ook mensen helpen die helemaal geen toegang tot zorg hebben. Met dit project hebben we ons ook aangemeld voor een Google foundation grant en met jou hulp maken we meer kans om onderzoeken te mogen doen.

We gebruiken daarnaast onze kennis en kunde om ziekenhuizen beter te laten functioneren. Immers, we kunnen het geld beter gebruiken om zorg te kunnen verlenen dan het te verspillen. Zou je graag bij willen dragen aan dit doel? Laat je ideeën en mogelijkheden horen via idee@pollinatorgroup.org of via onze sociale kanalen en gebruik onze zorgverzekeringvergelijker. Het kost jou niks extra voor je zorgverzekering, maar 100% van de winst op de affiliatiegelden die wij ontvangen gaat naar het verbeteren van de gezondheidszorg.