Iedere dag zetten wij ons in om een betere samenleving te maken. Dit doen we door individuen, groepen en organisaties te adviseren, trainen, informeren en te certificeren. Dit doen we op allerlei manieren. Zo verrichten we de ene keer advies werk om organisaties te helpen om te vernieuwen en te verbeteren en de andere keer helpen we zorginstellingen om te analyseren hoe zij zorg zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten. Pollinators hebben ervaring opgedaan bij grote zorginstellingen, banken, verzekeraars, big four bedrijven en grote productiebedrijven die actief zijn over de hele wereld.

De Pollinator Group is een bijzondere organisatie om diverse redenen. Wij zien financiële winst niet als het primaire belang. Voor de Pollinator Group gaan we voor impact. We richten er altijd op om deze impact te maximaliseren. We kijken daarom voor onze resultaten grotendeels naar maatschappelijke opbrengsten.

Diverse activiteiten die wij uitvoeren worden toegerekend aan maatschappelijke opbrengsten en impact. Zo hebben wij diverse vergelijkers op onze website staan, waarbij 100% van de winst ten goede komt aan de doelen waar het aan gekoppeld is (zorg, energie en educatie). Daarnaast investeren wij zelf geld in het maximaliseren van sociale impact, het ontwikkelen van scholingsmodules en het verrichten van onderzoek om deze doelen verder te kunnen ontwikkelen.

De Pollinator Group staat daarnaast voor bestuiving van kennis en impact. Wij proberen iedere dag de wereld een stapje beter te maken, omdat wij gek genoeg zijn om te denken dat we de wereld kunnen veranderen. En we hopen dat we hiermee mensen enthousiast maken om hetzelfde te doen. Of je nou voor jezelf je beste beentje voor wilt zetten, graag je kennis of cultuur wilt delen met anderen, juist wilt leren of innovatieve vraagstukken hebt, iedereen kan een Pollinator worden!