Speciaal voor zorginstellingen hebben we programma’s ontwikkeld die ervoor zorgen dat zorg goedkoper, effectiever en op afstand kan worden gemonitord. Dit doen we enerzijds door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie om bewegingen te herkennen, classificeren en feedback op te geven. Anderzijds doen we dit door procedures, processen en mensen te helpen om de zorg zo in te richten dat je optimaal zorg kan verlenen op basis van kunstmatige intelligentie.

Activiteiten pollinator.png

Voor een model dat is gemaakt voor mensen die een nieuwe heup hebben gekregen kwam een score van 97% accuraatheid en een publicatie in het International Journal of Artificial Intelligence. Voor de procesoptimalisatie in het ziekenhuis hebben Pollinators bij werkgevers ook succes gehad met een resultaatverbetering van 100%, een ligduur verkorting van meer dan 15% en een betere aansluiting tussen benodigde zorg en geleverde zorg.

Wij zijn continu bezig om het aantal behandelingen te vergroten en komen graag in contact met partijen die hierin willen samenwerken, meer over willen weten of gebruik van willen maken. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met contact@pollinatorgroup.org.